Diensten

Een kort overzicht van onze verschillende diensten

Tuinaanleg

Bij nieuwbouwwoningen of grondige renovaties wordt ook vaak de tuin aangepakt. Wij maken een tuinplan op en kiezen met u de materialen en beplantingen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u.

Totaalprojecten en afsluitingen

Bij de aanleg van uw tuin of het kiezen van de juiste afsluiting is het van belang om aan de hand van het type woning en omgeving een materiaal te kiezen wat aansluit op de stijl van uw woning. Wij werken uw tuin af van A tot Z. Bekijk ons overzicht totaalprojecten bovenaan de pagina.

Knippen en maaien

Sommmige hagen, struiken en bomen kan je niet zomaar op eender welke wijze knippen. Vertrouw op Wim Strubbe want wij hebben de kennis en het juiste materiaal ter beschikking.

Beplanting

Ziet u door de vele soorten beplantingen het bos door de bomen niet meer? Geen paniek, dankzij onze jarenlange ervaring staan wij u bij met raad en daad om de juiste keuzes te maken.

Bemesting

De juiste bemesting voor gazons, struiken en planten laat u beter over aan een professional. Tuin Wim Strubbe neemt dit graag voor zijn rekening.

Algemeen onderhoud

Ook voor algemeen onderhoud zoals grasmaaien, onderhoud van borders, afvoer van groenafval kan u uiteraard bij ons terecht.

Scroll naar boven